Loading...

 

Aftenmøde onsdag den 17. januar kl. 19.00 i Plexus, Idomlundvej 23, Idom

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling holder foredraget

”Giv dit liv et service-eftersyn”.

  

   Lægen Peter Qvortrup Geisling blev kendt for Lægens Bord, hvor han var studievært fra 1997 til 2005, og i 2017 kunne han ses i serien Sundhedmagasinet med titler som Knogleskørhed, Den livsbekræftende død og ADHD.

   I dag er han ansvarlig for DR’s oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Peter Qvortrup Geisling får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er meget dygtig til.

   Peter kan, ligesom man husker ham for på skærmen, meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd. Han er meget publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han snakker om.

   “Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det Godt”, ”Diagnose Søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

   I modsætning til Peter Qvortrup Geislings tv-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.