Højskoledag i Skolegade 32

Lørdag d. 4. februar 2023 kl. 10.00 – 16.00

Højskoledagen holdes i samarbejde med Holstebro Valgmenighed med morgensang i Skolegade 32 og derefter foredrag og frokost.

 

Thomas Bolander, professor på Danmarks Tekniske Universitet, forsker i og holder foredrag om kunstig intelligens: ”Hvordan kan mennesker gøre fremtidens computere, smartphones og robotter i stand til at begynde at forstå, hvordan vi mennesker tænker?” Målet er at lave computere og robotter, som kan ”spille sammen med” mennesker og robotter.

I 2019 modtog Thomas Bolander H.C. Ørsteds Sølvmedalje for fremragende forskningsformidling, og prisen er kun givet to gange siden år 2000. Han har skrevet bogen ”Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens”.

 

Efter frokosten optræder Odinteatret i Valgmenigheds-kirken med forestillingen Ekkoer af fejring.

Det er en fejring af livet, og den skal udtrykke taknemmelighed gennem sang og skabe et rum for at huske dem, der ikke længere er iblandt os. I alle kulturer er dåben, brylluppet og begravelsen nogle af de vigtigste fejringer i samfundet. Blandt disse fælles ritualer og manifestationer har sangstemmen som instrument altid været en vigtig udtryksform.

 

Arrangementet er kun for medlemmer – meld dig ind i Holstebro Højskoleforening nedenfor.

 

Bliv medlem af
Holstebro Højskoleforening

 

Ønsker du at deltage i vores spændende arrangementer, så meld dig ind i Holstebro Højskoleforening i dag.
Det koster kun kr. 150,- om året.

Vi afholder 10-15 arrangementer om året, med hovedvægten lagt på oplysende foredrag.

c/o Margit Plougmann
Skolegade 37b
7500 Holstebro