Loading...

 


 

 

Forfatteraften på Holstebro Bibliotek

 Anne-Cathrine Riebnitzsky holder foredrag 

om sin roman "Orkansæsonen og stilheden"

og sit forfatterskab generelt

mandag den 20. februar kl. 19.

 

   I samarbejde med Holstebro Bibliotek og Holstebro Valgmenighed har vi fornøjelsen at præsentere forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky som aftenens foredragsholder.

   Anne-Cathrine Riebnitzsky er en af vores helt aktuelle forfattere, der allerede har modtaget flere priser for sit forfatterskab. I hendes seneste roman, "Orkansæsonen og stilheden" væves tro, tilgivelse, sorg, retfærdighed og selvtægt sammen i en interessant og detaljerig fortælling om en række mennesker, der krydser spor og påvirker hinandens skæbner. Anne-Cathrine Riebnitzsky vil fortælle om sit forfatterskab og sin seneste roman.

 

   Efter sin uddannelse fra Forfatterskolen i 1998 fortsatte Anne-Cathrine direkte i hæren. Her uddannede hun sig som sprogofficer, hvorefter hun bl.a. arbejdede på ambassaden i Moskva. I 2007 blev hun udsendt til Afghanistan som soldat og efterfølgende som rådgiver for Udenrigsministeriet.

 

   Siden Anne-Cathrine debuterede som forfatter i 2010 med biografien ”Kvindernes krig”, har hun modtaget adskillige priser og nomineringer for sit forfatterskab. Hun fik Bogforums debutantpris i 2012, blev nomineret til Weekend Avisens Litteraturpris for ”Kvindernes krig”, vandt i 2013 Politikens romankonkurrence med "Forbandede yngel" og boghandlerprisen "De gyldne laurbær". Derudover blev "Den stjålne vej" nomineret til DR Romanprisen i 2013.